Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht. Zonder wenkbrauwen missen gezichten vaak expressie. De juiste wenkbrauw kan jouw gezicht verjongen, de juiste uitstraling geven en balans geven. Als een wenkbrauw te vroeg of te laat start, kan je gezicht een heel andere uitstraling krijgen. Daarom meten we altijd de rondingen en/of hoeken van een gezicht. Samen met jou gaan we op zoek naar de perfecte uitstraling van jouw wenkbrauwen. Iedereen is uniek, waardoor we rekening moeten houden met jouw jukbeenderen, symmetrie moeten creëren voor de gewenste verjonging en schoonheid.

Een wenkbrauw behandeling van Wimperextensions Nederland duurt ongeveer 60 minuten. Na een kleine intake weten we welke uitstraling voor jou belangrijk is. We gebruiken meerdere technieken, afgestemd op jouw wensen.

wimperextensions nederland wenkbrauwstyling waxen 1

 

Herstelbehandelplan

Zijn jouw wenkbrauwen de vorige keer niet goed behandeld of heb je zelf te veel geëpileerd? Dan hebben we een herstelbehandelplan voor jouw wenkbrauwen. Zo herstellen we uw wenkbrauwen naar de natuurlijke vorm. Daarvoor is het belangrijk dat de wenkbrauwen de tijd geven om terug te groeien en zelf niet meer te epileren.

Er zijn meerdere behandelingen nodig om jouw wenkbrauwen weer volledig te herstellen. Afhankelijk van jouw wenkbrauwen maken we meerdere afspraken voor de behandeling. Gemiddeld zijn er 3 behandelingen nodig om de wenkbrauwen te herstellen.

 

De behandeling in stappen:

1. Intake

Wanneer je voor het eerst bij ons komt, krijg je eerst een intake. Hierin willen we weten welke wenkbrauw make-up je dagelijks gebruikt, jouw manier van ontharen en eventuele allergische reacties. Aan de hand van deze intake bepalen wij samen met jou de kleur, vorm en dikte die bij je past.

2. Reinigen

Eventuele make-up wordt verwijderd en jouw wenkbrauwen worden gewassen.

3. Verven

We verven jouw wenkbrauw naar een donkere kleur. Zo worden de wenkbrauwen op deze manier gelijk een stuk voller. Bij het verven komt er ook verf op de huid zitten. We raden het aan om na de behandeling thuis te douchen, maar niet te heet(!).

4. Opmeten en voortekenen

Tijdens de behandeling worden de wenkbrauwen door middel van speciale meetpunten afgetekend op je gezicht. Op deze manier weten we de perfecte vorm voor jouw wenkbrauwen.

5. Ontharen (harsen, draadtechniek, knippen)

Om de juiste vorm te krijgen in jouw wenkbrauwen worden de haren geknipt, geharst en geëpileerd. Als je voor het eerst gaat harsen heb je kans op rode plekken en bultjes. Dit is na een uurtje weer weggetrokken. Bij vrouwen met overgevoelige huid wordt de draadtechniek stap wel eens overgeslagen.

6. Heel precies werken met pincet

Voor het beste resultaat worden de haren geëpileerd met een pincet, zodat geen enkel haartje wordt vergeten en de wenkbrauwen in perfecte vorm zijn.

7. Finish d.m.v. tekenen en advies

Als laatste worden de 'finishing touches' aangebracht. Wij laten je zien hoe je deze styling het beste aanbrengt. Daardoor kun je dit gemakkelijk zelf thuis doen. Heb je daarna nog vragen over bepaalde producten of technieken? Stel ze gerust.

 

Ga je voor het eerst jouw wenkbrauwen laten behandelen? We adviseren dan om minstens 2 tot 3 weken de wenkbrauwen niet te epileren.

Boek direct online een afspraak om van jouw wenkbrauwen echte blikvangers te maken!

Afspraak cta