Reviews

Wij zijn benieuwd naar je reactie en stellen het erg op prijs als je een review achterlaat hieronder. Neem ook een kijkje in onze fotogalerij.


Sonja Kenter

Super blij met me wimpers en wenkbrauwen super service. Ik kom zeker terug

zondag 21 februari 2016 23:13
Jana

Geweldig alles ziet er perfect uit echt een aanrader mensen en super personeel !

zondag 21 februari 2016 23:12
Walpurga

Zondagmiddag in de auto gestapt om van Dordrecht naar Soest te rijden. Het was me de rit meer dan waard. Super snel een paar pracht wimpers gekregen. Naast de snelheid en de professionaliteit blinkt Mandy ook uit in haar persoonlijkheid! Ik kom zeker terug 

maandag 18 januari 2016 15:53
Kayleigh

Omdat ik heel veel waarde hecht aan een goed verzorgd lichaam en gezicht, ben ik een aantal jaar geleden in aanraking gekomen met wimperextensions. Ik vind het heerlijk om 's morgens op te staan en alleen maar even mijn haren en wimpers te borstelen. Ik stap mooi mijn bed uit, hoef niet bang te zijn dat ik na een lange fietstocht door de regen als een pandabeer verschijn op mijn bestemming, als ik naar de sauna ga heb ik nooit een 'blotebillengezicht', smokey eyes hebben er nog nooit zo goed uit gezien met mooie volle wimpers en ik krijg nu nog meer voor elkaar door even met mijn ogen te knipperen. Ik ben heel erg tevreden over Mandy. Ik word altijd heel professioneel en vriendelijk geholpen en ga altijd weer stralend de deur uit. Voor mij geen leven zonder wimperextensions meer! 

vrijdag 27 november 2015 11:09
Ellen

Het scheelt tijd en irritatie en dat is positief! Ik sta op en ga naar bed met mooie donkere wimpers die niet aan elkaar plakken! Heerlijk :D

dinsdag 18 augustus 2015 16:19
Mandy Spek

Al maanden vaste klant bij Mandy en zeer tevreden over het resultaat, telkens weer.

Zij onderscheid zich echt van de rest qua professionaliteit, snelheid, en het keurig en vol plaatsen van een nieuwe set! En ook nog eens altijd erg gezellig in de salon! Zeker een aanrader.

woensdag 10 juni 2015 23:20
linda

Heel blij met mijn wimpers... Dank je wel topper!!! Dikke kus 

donderdag 26 maart 2015 21:41
Sanne Veen

Echt vakwerk!!!!

maandag 02 februari 2015 13:46
Marijke Keij

Ik was al vaste klant bij Mandy en ben inmiddels ook model geweest.
Mandy geeft een goede en duidelijke training die zeer persoonlijk is.
De training waarbij ik model was, was slechts met één cursist waardoor er veel aandacht is voor de cursist. En daarbij is Mandy een ontzettend fijn persoon die kwaliteit belangrijker vindt dan kwantiteit!

woensdag 10 december 2014 08:55
Ingrid Boot

Net de training gehad bij Mandy, helemaal top! Goede training en j...e kunt alles meteen in de prakrijk brengen...al veel mensen blij gemaakt !!! Tnx Mandy van Toledo, je bent een superleuke en gezellige meid !!! Xxx ingrid's pedicure&wellness uit IJmuiden

woensdag 10 december 2014 08:53
Anja

Thx Mandy, weer super blij met mijn 'Bambi Look'.  Ziet er fantastisch uit! 

dinsdag 11 november 2014 13:37
Sharon

Super blij met mijn wimperextensions! Toch altijd fijn om er goed uit te zien! Een professionele salon met een goede en een relaxte sfeer! Bedankt Mandy! 

donderdag 02 oktober 2014 19:30
Rosa

Zo blij weer met mijn wimpers! een super lieve meid waar je altijd weer prachtig vandaan komt! Bedankt lieve nicht voor de wimpers! Ben weer helemaal happy! Allemaal een aanrader want wat zij doet kan niemand! 

dinsdag 30 september 2014 17:24
Karin Reurling-Sloothaak

Mijn wenkbrauwen 3D hairstrokes zijn helemaal top. Zien er prachtig uit. Goede vorm en kleur. Ben heeeeeeeel tevreden.

donderdag 04 september 2014 00:19
Tinka Kant

Vanmiddag een permanent make-up eyeliner lijntje laten plaatsen bij Wimperextensions Nederland in mijn wimperlijn.. Waanzinnig mooi en door een verdovende zalf zeer goed te doen! xTinka

donderdag 04 september 2014 00:18
Rizky Tureay

Mijn wimperextensions laten zetten door Mandy samen met mijn vriendin Chantal. Na googlen op internet kwamen we al gauw op de site van Mandy. Na vele positieve recensies te hebben gelezen in het gastenboek, was er geen twijfel mogelijk en we wisten het zeker...we gaan naar Mandy. En de recensies hadden geen ongelijk. Super superblij met mijn extensions! Dus voor mooie eyelashes moet je bij Mandy zijn! Naast mooie wimpers, een goede service en gezelligheid. Bedankt Mandy!

Mijn eyeliner heb ik laten bijwerken door Dagmar. Het ziet er weer supermooi uit! Thanx! Nu kan ik wat langer uitslapen, scheelt een hoop tijd. 

Tot snel weer, gezellig!

Liefs Rizky

woensdag 03 september 2014 21:45
Anita Dekking

Altijd prachtige mooie wimpers bij Mandy! Echt professioneel bedrijf, niet kamertje achteraf werk. En absoluut geen schade voor de eigen wimpers, komt snel weer langs! Liefs Anita Dekking

vrijdag 29 augustus 2014 13:09
Douwina van de Peppel

Ik heb nu 1 keer laten bijvullen en ben super tevreden! Mooiewimperextensions van hoge kwaliteit die professioneel gezet worden. Je voelt je ook erg welkom en op je gemak in de mooie nieuwe salon. 

vrijdag 29 augustus 2014 10:15
Marijke Keij

Mandy is een warm en ontzettend gezellig persoon die een uitstekende en professionele service biedt. 

Ik maak gebruik van de wimperextensions en mijn ervaring is zo goed dat ik keer op keer bereid ben om haar vanuit Rotterdam een bezoekje te brengen. 

Ondanks de horrorverhalen op internet, ben ik het toch gaan proberen en gelukkig heb ik aan Mandy een ervaren topstylist. Geen beschadigde wimpers of gaten (zelfs niet na een standvakantie). 

Ik raad haar aan iedereen aan! 

vrijdag 15 augustus 2014 15:29
Marijke van Leeuwen

Eyeliner en wenkbrauwen laten tatoeëren. Ik hebzelf geen wenkbrauwen meer. Dagmar heeft ze er super mooi opgezet met hairstrokes. Ik ben er heel blij mee! Scheelt me 's morgens veel tijd en als ik wakker wordt zie ik er gelijk al 'mooi' uit. Dank je Dagmar! Mooi pand trouwens! Gezellige ontspannen sfeer.

vrijdag 15 augustus 2014 14:21
linda

Gister een permanente make up behandeling gehad (wenkbrauwen) en ze zijn zo ongelooflijk mooi geworden!! Echt zo blij mee. Aanrader! Top zaak... Xxx 

vrijdag 15 augustus 2014 13:59
Rachel

Vandaag(5-8-2014)mijn wimpers weer gedaan en ben weer superblij met het resultaat:)ThanX Mandy

 

dinsdag 05 augustus 2014 17:02
Majo

Superblij met mijn wimpers!! Je bent een vakvrouw! Thanks

zaterdag 19 juli 2014 17:57
Gerda

Hey Mandy,

Wow ben zo blij met het resultaat!! Je bent een beauty en een schat van een meid. Trots op de kwaliteit die je levert. Jouw salon is een absolute aanrader!! 

Liefs Gerda

zaterdag 05 juli 2014 13:12
Nicole

Hey Mandy,

Wat is het fijn om er altijd goed uit te zien, ook als je net wakker wordt. Dat hebben we allemaal aan jou te danken!

 

Je werkt snel en zeer vakkundig en het is altijd gezellig.

 

Wat ben jij een harde werkster! Heel veel geluk in jouw nieuwe pand!

 

xxx 

Nicole

woensdag 02 juli 2014 13:24
Powered by JoomVita VitaBook