Reviews

Wij zijn benieuwd naar je reactie en stellen het erg op prijs als je een review achterlaat hieronder. Neem ook een kijkje in onze fotogalerij.


Esmee

Mooie site en leuke Facebook pagina. Ga zo door xx

vrijdag 04 januari 2019 18:21
Lia

Voor de eerste keer wimperextensions!! Het staat echt prachtig!! Ik krijg zulke leuke reacties. Ik vond het best spannend voor de eerste keer maar Mandy heeft alles zeer goed uitgelegd en een hele fijne manier van werken. Ik ging met een zeer goed gevoel naar huis en kom zeker terug! Ik heb al nieuwe afspraken staan om op te vullen!! Ik ben er zeer blij mee!! Door de extensions heb ik een hele open en frisse blik gekregen in mijn gezicht!! 

 

zaterdag 03 november 2018 19:36
adriana

voor het eerst laatst een nieuwe set wimpers gezet, ik had ooit al eens wimpers laten zette ergens anders: dik, onnatuurlijk en veel te zwaar voor mn eigen wimpers, kortom niet mooi.. was toch beetje huiverig dus nam allemaal fotos mee van hoe ik het absoluut NIET wilde en foto wat ik graag wilde, Mandy heeft mijn verwachting echt overtroffen ben erg blij met het resultaat!!!! Naast dat Mandy heel erg vriendelijk en professioneel en bovendien luistert zij ook echt naar je wensen.. heel fijn!! Zeker aan aanrader! Liefs A 

zaterdag 27 oktober 2018 15:02
Carla Snip

Eindelijk wimperextensions naar mijn zin!

Super!

woensdag 22 november 2017 22:30
Petra

Echt een super mooie set gekregen op mijn verjaardag. Mijn eigen collega's geloofde niet dat het kunstwimpers waren. Zit echt netjes, het was super gezellig en ben er heel erg blij mee!

woensdag 22 november 2017 22:30
Suzanne van Essen

Mandy is toegewijd naar haar klanten en heeft zichtbaar veel passie voor haar werk! Ik heb the one by one training bij haar mogen volgen. Vond dit een super leuke dag. Waar ik in een ontspannen sfeer veel heb geleerd! Zij heeft een prettige manier van uitleggen. Je kan jezelf zijn bij wimperextensions nederland en mag alles vragen. Echt een aanrader als je mooie wimpers wil laten zetten of het zelf wil leren zetten. Bedankt mandy

woensdag 22 november 2017 22:29
Charlie

Gisteren bij Mandy model mogen zitten/liggen nadat zij het weekend een nieuwe training had afgerond.. Ik heb een aantal maanden geleden ergens eens wimpers laten zetten en werd er echt helemaal gek van, Mandy heeft ze toen voor mij verwijderd! Dit maal heb ik nog geen last van de extensions en ik verwacht deze ook niet gezien deze zo netjes zijn geplaatst.. ben er super blij mee en zal iedereen zeker aanraden om bij deze topper hun wimper te laten doen!! Bedankt Mandy

woensdag 22 november 2017 22:28
Nikki van der Meijden

Super blij met mijn wimpers! Zaterdag model mogen liggen voor training masterclass one by one. Mandy neemt geen genoegen met goed, ze wil dat het perfect is. Je krijgt niet alleen mooie wimpers maar je hebt ook nog gezellige gesprekken! Aanrader!

woensdag 22 november 2017 22:27
Pleunie Bezem

Helemaal top! Word super goed geholpen. Zeker een aanrader

woensdag 22 november 2017 22:26
Debby Oosteweeghel

Mandy bedankt weer voor de wimpertjes en mijn wenkbrauwen!!

Super !!!!!!!!

woensdag 22 november 2017 22:24
Kelly

Samen met mijn  vriendin hebben wij bij mandy de cursus wimpertraining gevolgd. 

We zijn ten eerste super leuk ontvangen leuk gesprek even gevoerd daarna begonnnen we met de theorie  , mandy verteld het allemaal heel erg duidelijk en je merkt dat ze liefde heeft voor haar vak. Ze neemt er echt de tijd voor alle vragen kan ze je beantwoorden echt een vakvrouw. En daarbij is ze ook nog is super spontaan vlot en een lieve vrouw! We zijn verder gegaan met de praktijk en daarmee heeft ze ons perfect geholpen  ze laat je in je waarde ze pusht niet heerlijk wanneer je hulp nodig heeft staat ze er voor je. Super leuke dag gehad schat dankjewel .

Wij zijn nog terug gekomen voor opvultraining die liep net zo leuk en goed als de eerste training.

 

ik  persoonlijk train af en toe bij mandy in de zaak en daar ben ik jou super dankbaar voor zo heb ik toch nog net een beetje wat meer ondersteuning en het is fijn dat je dan in de buurt bent voor als ik je nodig heb. 

 

je bent echt een super liefdevolle charmante vrouw! En je doet je werkt perfect dankjewel voor alles . Liefs Kelly & Salma

 

woensdag 22 november 2017 00:58
Julia

Na een aantal slechte salons kwam ik bij Mandy. Mandy is professioneel en vriendelijk. De wimpers blijven goed zitten echt een aanrader!

zaterdag 07 oktober 2017 19:54
Tara Joanna van Zevenbergen

Ik ben/wordt altijd super vriendelijk en professioneel geholpen door Mandy! Volgende laat ik hier weer mijn wimpers doen voor de aankomende bruiloft! Ook na de bruiloft zal ik blijven terugkomen als een zeer tevreden klant. Een aandrader voor iedereen!

woensdag 06 september 2017 08:41
Sharon van Hengstum

Zo happy!! Er word goed naar je geluisterd wat je wilt en kon gelijk de dag erna nog terecht..gisteren geweest! Van ongelijke wenkbrauwen naar 2 hele strakke nette wenkbrauwen en net een tintje donkerder laten maken door Mandy zodat het zoveel mooier uitkomt! Als ik dit eerder wist.. enorm bedankt!

woensdag 06 september 2017 08:41
Myrna Huisman

Ik.ben zeer tevreden over mijn wenkbrauwen sinds ik bij Mandy kom! Voor mij geen ander meer. Helemaal top!

woensdag 06 september 2017 08:40
Chacha Srinuan

Mandy is altijd vriendelijk en professioneel. Ik ben erg tevreden over mijn wimpers!

woensdag 06 september 2017 08:39
Julia Schouten

Vandaag model gelegen en super blij met het resultaat! Ze hebben er nog nooit zo mooi uitgezien!

maandag 04 september 2017 08:38
Shir-èl Hulsmans

Bedankt mop voor de gezellig dag. Cursus was echt super! Meiden dit is echt een aanrader!!! Ze neemt de tijd voor je en legt alles rustig uit. Ik ga zeker ook de 3D cursus doen!

woensdag 06 september 2017 08:37
Jet Broeke

Super verzorgd en leuk personeel

donderdag 07 september 2017 08:36
Wilhelmina Descendre

Echt een super cursusdag gehad! Mandy is echt een professional en een hele leuke lerares

woensdag 06 september 2017 08:33
Lotte

Altijd super vriendelijk en behulpzaam. En mijn wimpers zijn nooit beter geweest!

Zeker een aanrader!

 

zaterdag 13 mei 2017 22:31
Riek Baum

Mandy super bedank voor me wenkbrouwen super blij mee

maandag 13 maart 2017 16:35
Beau Wertz

Dankjewel voor de mooie set! We moesten er 150km voor rijden maar het was het dubbel en dwars waard!

De hypo allergene lijm houd zich goed en ook geen last van de allergie.

Nogmaals super bedankt!!

#youcan'tbuyhappinessbutcanbuylashes

maandag 13 maart 2017 16:33
Iris Bruijn

Ik heb de cursus bij Mandy gevolgd. Super leerzaam en ze legde het leuk uit. Bedankt voor de gezellige dag!

woensdag 08 maart 2017 18:22
Daisy Engel

Helemaal top
Ben helemaal blij ga met mooie wimpers de feestdagen vieren .
Zo blij mee ...

woensdag 08 maart 2017 18:21
Powered by JoomVita VitaBook