Wimperextensions Nederland

Leuk dat je me gevonden hebt. Mijn naam is Mandy van Toledo en ik ben gediplomeerd Lash Artist. Al sinds 2012 heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken en help ik de klanten van mijn salon aan wimpers en wenkbrauwen waar zij trots op kunnen zijn. Je vindt Wimperextensions Nederland op de Nijverheidsweg 23a in Soest. De deur staat altijd open, dus kom gezellig langs.

Mandy van Toledo

 

Hoe het allemaal begon..

Op 1 november 2012 behaalde ik mijn diploma Lash Artist. Vervolgens ben ik direct met Wimperextensions Nederland gestart. Ik ben thuis op mijn zolderkamer begonnen. Deze werd echter al snel te kleine en besloot ik te verhuizen naar een mooie salon in Soest. In Londen heb ik verschillende cursussen en masterclasses gevolgs waardoor ik mijn klanten nog beter kan adviseren en behandelen, maar ook verschillende technieken kan toepassen. Ik laat mij regelmatig bijscholen om zo op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. Inmiddels heb ik een prachtige salon opgebouwd, maar blijf ik mijn bedrijf verder uitbouwen.

 

Mag ik je behandelen?

Ondertussen heb ik al duizenden behandelingen uitgevoerd. Toch word ik er nog steeds blij van als mijn klanten gelukkig de deur uitlopen. Ik help ook jou graag om jouw uitstraling perfect te maken. Kan ik jou blij maken met een nieuwe set Wimperextensions, Wenkbrauwstyling of een Lashlift? Bekijk dan mijn behandelingen en boek direct een behandeling online!

Afspraak cta

 

Wil je het ook leren?

Inmiddels heb ik jarenlange ervaring met wimpers en wenkbrauwen. Deze kennis deel ik graag met je. Wil jij ook een Lash Artist worden? Of ben je het al en wil je je verder specialiseren? Wijdens een leerzame middag breng ik je de fijne kneepjes van het vak bij. Bekijk mijn cursussen (One by One techniekVolumelashes of perfectietraining) online en laat het mij weten wanneer je interesse hebt.

 

Ben je op zoek naar producten?

Bij Wimperextensions Nederland werken wij met veel zorgvuldig geselecteerde topproducten. Deze producten vind je in onze webshop en kun jij dus ook gebruiken in jouw salon! Heb je vragen of advies nodig over welke producten het beste bij jou en jouw salon passen? Neem dan gerust contact met mij op.

 

salon wimperextensions nederland soest

Ben je al klant of cursist bij mij geweest? Wat vond je ervan? Vergeet niet in mijn gastenboek te schrijven. Ik hoor graag hoe je het ervaren hebt.