Veelgestelde vragen

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?

De wimperextensions blijven gemiddeld 2 maanden zitten, afhankelijk van de levensduur van uw natuurlijke wimper(s). Natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 2 maanden, waarna ze uitvallen en weer nieuw aangroeien. Om een mooie volle wimper te behouden, adviseren we om iedere 4 weken een opvul behandeling uit te voeren. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimperextensions is 60 tot 90 minuten. Een opvul behandeling duurt gemiddeld circa 30 minuten.

Is het zetten van wimperextensions schadelijk voor mijn natuurlijke wimpers?

Nee, de wimperextensions zijn niet schadelijk voor je eigen natuurlijke wimpers. De chirurgische lijm zorgt voor een duurzaam effect. In tegenstelling tot de oude methode, waarbij “plukjes” gebruikt worden. Je krijgt met de Silk Lashes een natuurlijk en duurzaam effect zonder schadelijk effect op de eigen wimpers. Wanneer je de wimpers laat verwijderen zijn jouw eigen wimpers niet beschadigd.

Kan ik normale make-up gebruiken?

Ja, je kunt normale make-up gebruiken met de aanbevolen mascara en eyeliner. Gebruik geen make-up met een hoog oliegehalte en geen waterproof mascara. Oogmake-up kan worden verwijderd met speciaal ontwikkelde vriendelijke make-upremover. Kijk voor deze producten in onze webwinkel.

Mag ik nog mascara gebruiken?

Als je ervoor kiest om mascara te dragen, raden wij je sterk aan speciaal ontwikkelde mascara te gebruiken, deze is beter voor het gebruik in combinatie met wimperextensions. Normale waterproof mascara, oogmake-up remover en sommige make-upreinigingsmiddelen kunnen de lijm van de wimperextensions verzwakken. In onze webwinkel vindt je producten die speciaal ontwikkeld zijn voor de extensions.

Hoe hou ik mijn wimpers zo mooi en vol?

Veel vrouwen vinden hun wimperextensions zo mooi dat zij de extensions uiteindelijk willen blijven dragen. Het langdurig dragen van wimperextensions is heel goed mogelijk, door de wimpers die je verliest door natuurlijke uitval bij te werken. Een opvulbehandeling duurt 20 tot 30 minuten en is afhankelijk van de lengte van de wimpers en wanneer je natuurlijke wimperhaartjes zijn vervangen.

Kan ik wimperextentions dragen met contact lenzen?

Ja, je kunt zonder problemen contactlenzen dragen met je wimperextentions. Wij adviseren wel de contactlenzen voorafgaand aan de behandeling uit te doen.

Zijn de wimperextensions verkrijgbaar in verschillende lengtes en diktes en krulvormen?

Ja, er zijn verschillende lengtes, diktes en krulvormen mogelijk. Wij zullen je adviseren bij het kiezen van de beste lengte en dikte die bij jou past. Je kunt kiezen uit een ‘soft natural’ effect of een ‘glamourous’ effect en er zijn nog verschillende lengtes en diktes hier tussenin.

Kan ik mij nog voorbereiden?

Ja, voor de behandeling graag alle oog make-up verwijderen en zorgen dat de wimperhaartjes niet vettig zijn. Indien u lenzen draagt raden wij aan deze uit te doen voor de behandeling, indien mogelijk.

Zijn wimperextensions goed voor een feest of vakantie?

Ja, de wimperextensions van Wimperextensions Nederland zijn perfect voor op vakantie of een feest! Ook zijn de extensions perfect voor dagelijks gebruik of voor een actieve levensstijl. Je kunt ermee douchen, zwemmen en slapen zonder problemen. Ook kun je ermee naar de sauna, alleen adviseren wij, om overmatige hitte, zoals de stoomcabines te vermijden. De extensions zijn waterproof en duurzaam. Je kunt 24 uur per dag en weken lang genieten van lange, mooie volle wimpers, zonder ongemak of de behoefte aan mascara.