Voor een mooi, blijvend resultaat willen we je de volgende tips meegeven voor het verzorgen van de wimperextensions.

  1. Laat de extensions de eerste 24 uur na de behandeling niet nat worden. Zo krijgt de lijm de tijd om volledig te hechten.
  2. Gebruik alleen mascara op waterbasis indien gewenst. Zorg ervoor dat de mascara niet op de aanhechting van de wimper aan wordt gebracht, maar alleen aan de uiteinden. Speciale mascara is verkrijgbaar in onze webwinkel.
  3. Gebruik make-up remover op waterbasis. Deze is te krijgen in onze webwinkel. Make-up remover waar olie in zit weekt de wimperextensions los.
  4. Bij het reinigen van de ogen, strijk je voorzichtig met een borsteltje in de lengterichting van je wimpers. Zorg ervoor dat de make-up remover op olie vrije basis is.
  5. Vermijd direct stromend water op de wimperextensions.
  6. Laat de wimpers na het douchen aan de lucht drogen. Wrijf niet met een handdoek of watjes over de ogen. Hierdoor blijven er pluisjes kleven aan de wimpers.
  7. Kam de wimperextensions dagelijks voorzichtig met een mascara brush zonder mascara. Deze is verkrijgbaar in onze webwinkel. Breng ze waar nodig in model. Indien gewenst kan ook mascara op waterbasis aangebracht worden aan de puntjes.
  8. Probeer niet op de wimperextensions te slapen. Ben je bang dat dit toch gebeurd? Kijk snel in onze webshop voor de satijnen kussensloop. Deze is speciaal ontwikkeld hiervoor en zorgt ervoor dat je wimperextensions niet gaan vouwen als je slaapt.
  9. Indien er regelmatig gezwommen wordt, adviseren wij een zwembril te gebruiken.
  10. Wrijf niet overmatig in de ogen en pluk niet aan de wimpers. De natuurlijke wimpers kunnen daardoor voortijdig uitvallen waardoor de haarschachten beschadigen. Dat kan blijvende schade veroorzaken aan de natuurlijke wimpers.

Wimperextensions resultaat

Garantie:

Wij geven geen garantie op de extensions wanneer er mascara of andere producten op olie basis zijn gebruikt. Bij overmatig mascara gebruik  (zowel op olie- of waterbasis) vervalt tevens de garantie.

Afspraak cta 2