Volume Lashes (ook wel Russian Volume genoemd) is een techniek die in 2013 vanuit Amerika is over gewaaid naar Nederland. Bij Wimperextensions Nederland wordt je vakkundig begeleid bij het zetten van deze volume lashes. De cursus Volume Lashes is bedoeld voor gevorderde specialisten of als opfris cursus. Ben je een beginnende cursist? Dan raden we het aan om eerst de cursus One by One techniek te volgen.

Wat zijn Volume Lashes?

Er zijn twee wensen die we allemaal hebben voor onze wimpers: lengte en volume. Waar de klassieke wimperextensions jouw eigen wimpers verlengen, zullen volume lashes jouw wimpers in textuur, diepte en volheid verbeteren. Sommige klanten zijn bijvoorbeeld tevreden over de lengte van hun wimpers, maar willen graag meer volume. Voor deze klanten bieden de volume lashes uitkomst.

Volume lashes bestaan, in tegenstelling tot klassieke wimperextensions, uit meerdere lashes die de ruimte tussen de natuurlijke wimpers vullen. Elke lash is extreem licht en dun, waardoor de wimpers een zacht en vol uiterlijk krijgen. Daarbij bestaat er een misvatting over het grote gebruik van lijm bij deze techniek. Echter worden de meerdere lashes op één plek aan de natuurlijke bevestigt, waardoor er maar een fractie van de lijm van de oudere technieken wordt gebruikt.

Volumelashes resultaat

2D tot en met 6D

Het grootste voordeel van Volume Lashes is de optie voor klanten om te kiezen hoeveel volume ze willen creëren in hun look. Zo bestaat er de keuze om per wimper 2 lashes toe te voegen (2D) tot en met 6 lashes per wimper (6D). Hoe meer wimpers er worden toegevoegd per natuurlijke wimper, hoe meer volume er wordt gecreëerd. Afhankelijk van de wensen van het model, ga je in deze cursus aan de slag met de verschillende volumes.

Wat ga ik in deze cursus leren?

Tijdens de cursus leer je op de juiste manier een volume lash op de natuurlijke wimper te bevestigen. Als die op de juiste manier gebeurd zullen de extensions niet draaien en een lange levensduur hebben. We behandelen de theorie over volume lashes en gaan ook aan de slag om deze wimperextensions te bevestigen. Je zult zien dat het een geavanceerdere techniek is dan de klassieke techniek, waardoor je als Lash Artist weer verder ontwikkeld.

Hoe ziet een cursusdag er uit?

De cursusdag begint doorgaans om 10.00u en eindigt om 16.00u. Een uitgebreide lunch is inbegrepen. Je zult wel zelf een model moeten meenemen naar de cursus.

10.00 uur: Ontvangst in cursusruimte

10.30 uur: Start met theoriegedeelte

12.00 uur: Praktijk

13.00 uur: Uitgebreide lunch

13.30 uur: Praktijk

16.00 uur: Einde cursusdag

Na afronding van de cursus krijg je het certificaat uitgereikt. 

Ik wil Volume Lashes (2D - 6D) leren

De cursus Volume Lases is voor ervaren wimperstylisten. Om deze cursus te kunnen volgen zul je moeten aantonen dat je in bezit bent van een wimperstyliste certificaat.

Vul hieronder jouw gegevens in om je aan te melden voor de cursus Volume Lashes (2D - 6D). De kosten voor deze cursus zijn €349,- excl. BTW. De betaling wordt na aanmelding voldaan. Na aanmelding nemen we contact met je op om een geschikte cursusdag met je in te plannen.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de cursus? Neem contact met ons op of kom gezellig een keer langs!

Aanmeldformulier

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer