Wimperserum: Werkt het nou eigenlijk?

Van die wimperserums die je wimpers versterken: je hebt er vast wel eens van gehoord, maar werkt het nou eigenlijk?

Het antwoord is ‘JA!’.

Het wimperserum is per toeval ontstaan.
Onderzoekers produceerden een geneesmiddel voor de oogheelkunde. Tijdens talrijke tests trad er plotseling een ongebruikelijke bijwerking op… De wimpers groeide flink en nieuwe wimpers ontstonden. De patiënten hadden plotseling enorm lange en volle wimpers. Het geheim van deze werkzame stof werd snel ontdekt. De formule werd overgenomen en verbeterd.
Het serum zorgt ervoor dat de haartjes sterker worden, minder snel uitvallen en daardoor langer door groeien. Ook maakt het de haartjes veel voller.

Veel vrouwen hebben het getest en zijn overtuigd. De eigen natuurlijke wimpers worden voller, krachtiger en donkerder dan ooit!

b2ap3_thumbnail_wimperserum_wimperextensions_nederland.png

Hoe werkt het wimperserum SuperLash?

Er zijn uiteenlopende wimperserums of lash conditioners van verschillende merken verkrijgbaar, wij verkopen het merk: SuperLash (€49,95). Dit wimperserum is voorzien van een mix van het gepatenteerde BioPeptin ComplexTM, plantaardige extracten, antioxidanten, peptiden en vitamine B.

De natuurlijke conditie van de haartjes wordt hiermee bevorderd, terwijl ze tegelijkertijd worden beschermd tegen breekbaarheid en broosheid. Met als resultaat prachtige, sterke wapperende wimpers na zo’n twee tot drie maanden.

b2ap3_thumbnail_ecuri-superlash-wimperextensions-nederland.jpg

Je krijgt door het wimperserum meer wimpers (herstelt kapotte haarzakjes), je wimpers blijven langer doorgroeien en worden sterker. Het effect is dus dat je wimpers langer zijn en voller ogen.

Je hebt er wel een beetje geduld bij nodig, want door het af en toe eens aan te brengen, gebeurt er niets. Je moet dus echt volhardend zijn en het elke dag aanbrengen, gedurende drie maanden, wil je echt een opvallend verschil zien met hoe je wimpers aan het begin van die drie maanden waren.

Waarom is het wimperserum zo duur?

Schrik je van de prijs? Je doet met een verpakking SuperLash van 2ml. ongeveer een half jaar. Best lang, dus omgerekend ben je rond de 10 euro per maand kwijt aan langere, mooiere wimpers. Wanneer het maximale effect is bereikt na drie maanden, kan je de boel bijhouden door het wimperserum drie of vier dagen per week te gebruiken.

Geen geduld? Kies voor wimperextensions

Wimperextensions zijn ideaal wanneer je geen geduld hebt voor een wimperserum, maar wel een langhoudend effect wilt zonder gedoe. Bij wimperextensions wordt er op elke wimperhaar een wimperextension geplakt. Een super precisie werkje, waar een professionele wimperzetter al snel zo’n 1,5 uur mee bezig is.

Het resultaat is een waaier van wimpers, mooi donker, vol en zo lang als je zelf wilt (de lengtes zijn te kiezen). Zorg er wel voor dat je bij een ervaren wimperextension specialist gaat en niet op de prijs bezuinigt, want de verkeerde techniek of lijm kan funest zijn voor je natuurlijke wimpers.

Een startset en het zetten ervan kost rond de 75 euro en het aanvullen na een paar weken ligt rond de 30 euro.

HET WIMPERSERUM KAN IN COMBINATIE MET WIMPEREXTENSIONS GEBRUIKT WORDEN.

b2ap3_thumbnail_wimperextensions_zetten_wimperextensions_nederland.jpg

BESTEL SuperLash in onze WEBSHOP!

Afspraak maken voor wimperextensions?
Stuur dan een email naar Wimperextensions Nederland.

 Bron. Stijl.bol.com, Ecuri Cosmetics, Wimperextensions Nederland

Cosmetica en verzorging in het vliegtuig
10 Make-up trends lente & zomer 2017
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 09 december 2021

Captcha afbeelding