Wimperextensions: Jouw beste keus voor deze zomer!

De zomerperiode. Een periode waar veel mensen naar uitkijken. De warme vakanties, de heerlijke temperaturen, de mooie dagen, en lekker in de zee of het zwembad liggen. Het klinkt allemaal perfect. Maar het wordt nog beter!

Zomerproof

De opkomende trend van wimperextensions maakt jouw zomer nog een stukje zorgelozer. Met wimperextensions hoef je je geen zorgen meer te maken over die ene waterproof mascara die eigenlijk niet goed waterproof is. De wimpers zijn bestand tegen zon, zee en strand. Jouw wimpers zullen er altijd perfect uitzien, zelfs als je ‘s morgens je bed uit komt!

b2ap3_thumbnail_3D-wimperextensions-nederland.jpg

Probeer het uit!

Het mooie aan de wimperverlenging is dat je het ook gewoon een keer kan proberen. Bevalt het je niet dan kan je de haartjes natuurlijk uit laten vallen (zoals altijd je wimpers uitvallen, net als je hoofdhaar) of je kan ze laten verwijderen bij de salon. Ben je wel tevreden? Dan kan je de wimpers na een paar weken laten bijvullen en zie je er weer prachtig uit.

Verschillende looks

Bij de one-by-one techniek wordt op elke wimper één extension geplaatst en kun je verschillende looks creëren door verschil in dikte, lengte en krul van de extensions. Daarnaast is er tegenwoordig ook een behandeling met 3-6D wimperextensions. Dit betekent dat er per wimper meerdere lichte extensions worden geplaatst waardoor je nog meer volume krijgt.

Hoe denkt Nederland

Treatwell heeft onderzoek gedaan naar de meningen van Nederlanders over het gebruik van wimperextensions. Hierbij vroegen zij wat men vond van het resultaat bij een natuurlijke look na een one by one wimperextensionsbehandeling. Uit deze enquête blijkt dat 85% van de mannen een vrouw met wimperverlenging mooier vindt. Bekijk nog meer handige weetjes en resultaten van het onderzoek over de one-by - one extensions samengevat in deze infographic!

Infographic-treatwell-wimperverlenging-wimperextensions

Bron: Treatwell.nl

 

Satijnen kussenslopen tegen beschadiging wimperext...
Flash Tattoo's, musthave voor deze zomer!
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 02 juli 2020

Captcha afbeelding