NAGELLAK TREND ZOMER 2015

De zomer is begonnen!!!!!!!!

Deze nagellak kleuren zijn de komende seizoenen helemaal hot and happening!

b2ap3_thumbnail_nagellak-trend-wimperextensions-nederland.jpg

Je nagels lakken, kan soms een hele klus zijn (zo laat je ze sneller drogen).. maar we kunnen niet zonder een stel mooie gelakte nagels (en zo blijft je nagellak twee keer zo lang zitten)! Na de koude dagen zijn we wel toe aan nieuwe, frisse kleuren. Gelukkig begint het zonnetje ook steeds vaker door te komen en kunnen we plaats maken voor de nagellak kleuren voor spring / summer 2015!

1. Pastelkleuren
Pastelkleuren behoren tot de belangrijkste fashion kleuren voor de zomer maar ook pastelkleurige nagellak kleuren zijn dé trend in beauty land! Ga voor een mooie pastel pink kleur of een mooie, lichtblauwe tint en je zit helemaal goed!

2. Nude
Een nude kleurtje zorgt ervoor dat je nagels er naturel en super verzorgd uitzien. Op de catwalk zagen we ook heel veel knappe nude nagels voorbijkomen. En het fijne is: ze zijn heel gemakkelijk te combineren en matchen altijd met je outfit.

3. Fuchsia roze
Pink is always a good idea! Niet alleen pastel pink maar ook fuchsia roze is helemaal hot and happening… De vrolijke kleur maakt ons dan ook helemaal vrolijk en brengt ons (alvast) in de voorjaarsstemming!

4. Classy red
Met rood zit je gewoon nooit fout. Komende seizoenen gaat het om donkere, classy red tinten als je voor rood kiest.

5. Navy blue
Navy blue it is! (Het behoort tot één van de beste kleurencombinaties ever, lees hier waarom). We blijven deze kleur niet alleen heel veel terug zien in fashion, maar ook op onze nagels… Deze prachtige blauwtint geeft je nagels direct een klassieke, stoere touch.

6. Fifty shades of grey
We kennen allemaal de film ‘Fifty Shades of Grey’ wel (hello, Mr. Grey!). Maar wisten jullie ook dat grijze (en zilveren) nagellak helemaal hot is? We zagen veel grijze nagels voorbijkomen bij onder andere Julian Macdonald. (OPI kwam zelfs met een speciale ‘50 Shades of Grey‘ collectie!).

7. Koraal
De koraal kleur is één van de vrolijkste kleurtjes die we ook veel gaan zien in de lente en zomer. We love it! (Tom Ford is ook fan, want hij kwam met een prachtige, koraal kleurige, nagellak op de markt…).

8. Wit
Witte nagellak was vorig jaar al een echte trend en ook deze lente (en zomer!) is het helemaal stylish! Je nagels zien er heel fris uit en springen er echt uit. (You go girl!).

DAILY LIFT, dé nieuwe trend op het gebied van supe...
Last van beschadigde nagels? Seal & Protect is de ...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 02 juli 2020

Captcha afbeelding