Is dit de beste concealertip ooit?

Het kost vaak wat tijd en moeite om de perfecte concealer te vinden. Maar wanneer je de juiste kleur en je favoriete merk hebt gevonden ben je al een heel eind. Toch is het belangrijk dat je weet hoe je het op de juiste manier aanbrengt, zodat je niet met gekke strepen en vlekken de deur uitgaat. En wij hebben de perfecte tip.

Tap Tap
De één raadt een kwast aan tijdens het aanbrengen, de ander zegt juist dat blote handen het best zijn. Guess what? Je moet gewoon tikken. Je, je hoor het goed, dit is de tap tap techniek. Het wordt wereldwijd door een groot aantal visagisten gebruikt. Er wordt niet gezegd dat andere technieken slecht zijn, dus je kunt gerust op jouw eigen manier doorgaan. Maar toch zou dit dé enige echte goede manier zijn om je concealer aan te brengen, met het beste resultaat.

Bron: Grazia.nl

Yves Saint Laurent Touche Éclat is het schoonheidsgeheim van de beste make-upartiesten en modellen. Touche Éclat is dé musthave voor een stralende, egale huid. Met de klik van een pen tover je 8 uur slaap tevoorschijn. Met een paar strategische taps met deze concealer van Yves Saint Laurent vervagen fijne lijntjes, donkere kringen en andere tekenen van vermoeidheid.

b2ap3_thumbnail_Yves-saint-laurent-concealer-wimperextensions-nederland.jpg

 

Langer plezier van je wimperextensions? Lees hier ...
Make up trends zomer 2015
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
vrijdag 25 september 2020

Captcha afbeelding