How to: zó creëer je de perfecte wenkbrauw

Ooit was er een tijd dat we onze wenkbrauwen afschoren en een ieniemini streepje lieten tatoeëren. Tegenwoordig draait het allemaal om een fikse wenkbrauw boven je oog. Mede dankzij Cara Delevingne (thanks babe! ;)

Voor het opmaken van je wenkbrauwen zijn veel tools. Als je je wenkbrauwen op wil maken kun je het beste gebruik maken van een wenkbrauwpotlood of wenkbrauwpoeder. Deze zijn van FAB Brows (bekend van Vogue, Cosmopolitan & LINDA.) te verkrijgen in verschillende tinten in onze webshop. In plaats van wenkbrauwpoeder kun je ook een mooie ogenschaduw gebruiken in de kleur van jouw wenkbrauwharen.

Borstel eerst de wenkbrauwen uit met een klein kammetje of een uitgewassen mascaraborsteltje. Heb je krullerige wavy wenkbrauwen? Breng dan eerst wat gel aan. Er zijn speciale gels voor wenkbrauwen maar je kunt ook prima een normale gel gebruiken. Daarna kun je de wenkbrauw gaan inkleuren. Dit kun je doen met behulp van een sjabloon of uit de losse pols. Een sjabloon kun je gewoon inkleuren. Doe je het handmatig, dan is het handig om eerst de randen te doen en daarna je weg naar binnen te werken. Heb je wat mess-ups? Geen probleem, deze kun gewoon bijwerken met wat concealer. Om je wenkbrauw wat extra’s te geven kun je een highlighter aanbrengen onder je wenkbrauwboog.

In onderstaande video's wordt uitgelegd hoe je de perfecte wenkbrauw creëert! Kijk en leer dames... ;)

Voor de dames met halve wenkbrauwen:

Succes!

Ultimate Brow 3D Sculpting
Winnaressen van de PERMANENTE MAKE UP actie zijn.....
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 04 juni 2020

Captcha afbeelding