Afgelopen donderdag nam Wimperextensions Nederland deel aan het Gottahaves Hilton Event in Soestduinen.
Wij stonden daar met een stand om onze producten te promoten… en met succes! Veel leuke nieuwe contacten gelegd, wij gaan deze dames zeker terugzien in onze salon. In de 200 goodiebags, die aan het einde van de avond werden weggegeven, zat een cadeaubon t.w.v. € 20,- geldig voor een nieuwe set wimperextensions en/of permanente make up behandeling.

b2ap3_thumbnail_labee-a-porter-wimperextensions-nederland.jpg b2ap3_thumbnail_gottahaves-hilton-event-wimperextensions-nederland-1.JPG  

Verder stond Charlotte Labee (oud miss Universe 2008), van Gottahaves, mede organisatrice, op dit event met haar kledinglijn Labee a Porter. Deze website moeten jullie echt even checken: www.labee-a-porter.com. Zij verzorgde een prachtige modeshow.

b2ap3_thumbnail_gottahaves-hilton-event-wimperextensions-nederland-3.JPG

Op deze website vinden jullie te gekke Ibiza kleding, voor als je er echt stralend bij wil lopen komende zomer. Wimperextensions Nederland is fan en liep op dit event ook met deze kleding te paraderen.

b2ap3_thumbnail_labee-a-porter-wimperextensions-nederland-2.jpg

Oud olympisch kampioen, Arnold Vanderlyde, was hoofdgast op dit event. Hij gaf een inspirerend seminar “FIGHTING for Success”, over het knokken in je werk en wat voor invloed je hier zelf op hebt. Ondernemen is net topsport, je moet er keihard voor knokken en tegen een stootje kunnen. Je eigen succes is maakbaar. Niet alleen in de sport, maar ook in het bedrijfsleven is het van belang positief te denken en vooral positief te dóen, zodat je kunt uitblinken. De FIGHTING for Success!-methode staat voor dat je dat je je niet uit het veld moet laten slaan.

b2ap3_thumbnail_gottahaves-hilton-event-wimperextensions-nederland-5.JPG

Anita Dekking gaf een boksclinic. FCK! Iedere ochtend om 8 uur Fitness, Carfio en Kickboxing bij Hilton Healthclub. Met op woensdag techniektraining van oud profbokser Joop Steenbergen! Nu 3x gratis meetrainen. Be there!

b2ap3_thumbnail_gottahaves-hilton-event-wimperextensions-nederland-4.JPG

Tevens werd een lang weekend cruisen in een Audi A3 cabriolet mét een middag rijtraining van Dolf Dekking (de rijtrainer van Porsche en Autovisie!) weggegeven.

Tijdens het Gotta Haves Hilton event ontvingen alle ladies een glas prosecco die je heel voorzichtig moest opdrinken en waarbij het niet alleen de champagne was die sprankelt, maar ook de steentjes op de bodem van ieder glas. In een van de glazen zat een echte diamant!!

De aanwezige diamant expert van Gassan Diamonds zat klaar om ieder glas na te kijken om zo de winnaar van de echte diamant te vinden. De gelukkige winnaar mocht een schitterend geslepen diamant Top Wesselton SI mee naar huis nemen.

b2ap3_thumbnail_gottahaves-hilton-event-wimperextensions-nederland-2.JPG

Ook de stand van ‪KMO‬ jewels was aanwezig op het event. Het sieradenmerk waar Maxima meer dan regelmatig mee gespot wordt.

b2ap3_thumbnail_maxima-wimperextensions-nederland.jpg

Kortom, een groot succes! Volgend jaar zeker weer.

Grtz, Wimperextensions Nederland