Wimperextensions Nederland @ Gotta-Haves Hilton event "winter special"

Houd donderdagavond 5 februari vrij in de agenda! Het Hilton Royal Parc Soestduinen organiseert in samenwerking met Charlotte Labee (oud Miss Nederland, RTL4 presentatrice) een groots winter event dat je niet mag missen! En Wimperextensions Nederland is daarbij!

b2ap3_thumbnail_Charlotte-Labee-Wimperextensions-Nederland.jpg

Op het Gotta-Haves Hilton event, dat gepresenteerd wordt door Charlotte Labee komen lifestyle stands van o.a. Farouk/Chi, het sieradenmerk KMO (waar onze Maxima regelmatig mee gespot wordt) Wimperextensions Nederland, hippe tassen en kleding en het Amerikaanse topmerk onder de nagelprodukten "Essie ". Naast de vele stands op het gebied van lifestyle, sport en (net)werken waar u van alles kunt zien en proberen, kunt een geweldige lingerieshow verwachten en een topstyliste komt je vertellen over de laatste modetrends. En onze hoofdgast van deze avond is oud olympisch kampioen bokser Arnold Vanderlyde!

b2ap3_thumbnail_Arnold-Vanderlyde-Wimperextensions-Nederland.jpg

De inloop is vanaf 18.30 uur met een wintersbuffet met erwtensoep en gluhwein! En iedere gast maakt kans op geweldige prijzen zoals een make-over van Gotta-Haves een beauty arrangement en personal trainingen van de Hilton Royal Parc Health Club, een rijtraining in een meer dan leuke auto van Dolf Dekking Driving Events en een behandeling bij Wimperextensions Nederland!

Dresscode: Winters chic!

Kaarten voor deze geweldige avond kosten € 20,00 en zijn te verkrijgen via het Hilton Royal Parc Soestduinen en via: http://shop.gotta-haves.com/events

Adres:
Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4, 3768MN Soestduinen

Hoe draag je hoge hakken zonder pijn?
87,5% van de vrouwen voelt zich mooier met wimpere...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 28 mei 2020

Captcha afbeelding