87,5% van de vrouwen voelt zich mooier met wimperextentions

Wimperextentions zijn een opkomende trend binnen de beautybranche. Ogen met lange, volle wimpers lijken veel groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling. Wie wilt dat nou niet? Maar waarom zouden klanten kiezen voor wimperextentions in plaats van nep-wimpers of wimperstukjes? Wij hebben het uitgezocht!

b2ap3_thumbnail_Wimperextensions-Nederland-blog-1.jpg

Wat is het verschil?
Wimperextentions zijn een verlenging van de natuurlijke wimpers. In tegenstelling tot wimperstukjes of nepwimpers wordt er niks tussen de wimpers geplakt. Wimperextentions bestaan uit kleine stukjes nepwimper die aan de natuurlijk wimpers worden bevestigd. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. En doordat de extentions aan de natuurlijke wimpers worden bevestigd, vallen ze wimper voor wimper uit. In tegenstelling tot de wimperstukjes en nepwimpers die in ‘bosjes’ uitvallen.

De behandeling
Wimperextentions zijn er in vele soorten en maten. Zo kunnen de klanten kiezen uit de dikte, krul en lengte van de wimper. Je kunt haar hier uiteraard bij advisisren. De gemiddelde prijs die van een behandeling ligt rond de €74,- en neemt ongeveer 98 minuten in beslag. De wimpers blijven gemiddeld 2 tot 3 weken zitten. Daarna beginnen de natuurlijke wimpers uit te vallen en is het tijd voor een refill. Een refill kost tussen de €25,- en €50,- afhankelijk van de staat van de wimpers. Lenzen zijn geen enkel probleem bij het gebruik van wimperextentions. Alleen tijdens de behandeling mogen de lenzen niet gedragen worden, omdat de ogen voor een langere tijd gesloten blijven.

Wat zijn de voordelen?
Wimperextentions hebben vele voordelen. Zo zijn ze bestand tegen water, licht, zon en zee. Het is dus geen enkel probleem om te sporten of zwemmen. Sterker nog, met wimperextentions heeft de klant geen last van uitgelopen mascara. Omdat de extentions aan de natuurlijke wimpers worden bevestigd, vallen ze niet allemaal tegelijkertijd uit en ontstaan erg geen 'gaten' in de wimpers. De wimperextentions zijn namelijk vol, dik en van zichtzelf krullend, waardoor mascara en eyeliner overbodig worden.Het scheelt ’s ochtends en ’s avonds een hoop tijd met opmaken en verwijderen van make-up.

Don’ts
Het gebruik van make-up op of bij de wimpers kan schadelijk zijn voor de wimperextentions. Ook het gebruik van olieproducten wordt afgeraden. Dit kan ervoor zorgen dat de lijm waarmee de wimpers bevestigd zijn, los laat. Treatwell heeft een handige Infographic gemaakt, waarin duidelijk wordt omschreven wat het gemiddelde publiek over de extentions denkt. Er wordt een tijd - kosten verhouding weergegeven en bevat richtlijnen voor een optimaal gebruik van de wimperextentions.

b2ap3_thumbnail_Wimperextensions-Nederland-blog-2.jpg

b2ap3_thumbnail_Wimperextensions-Nederland-blog-3.jpg

Bron: Beautyspot.nl

Wimperextensions Nederland @ Gotta-Haves Hilton ev...
Duurzaam & pijnloos ontharen bij Wimperextensions ...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 28 mei 2020

Captcha afbeelding