Het was oktober 2012. Naast haar huidige baan wilde eigenaresse Mandy van Toledo graag iets nieuws leren. Ze gaf zich op voor een cursus voor het zetten van wimperextensions, wat haar leuk leek om in de avonduren te gaan doen. 

Zodra ze gediplomeerd Lash Artist was, startte ze op 1 november met Wimperextensions Nederland. Die dag stond in de krant: ”Nederland is er klaar voor: Wimperextensions”. Overvallen door de populariteit van de trend, kreeg Mandy steeds meer klanten. Binnen twee maanden behandelde ze maar liefst 30 klanten per week. De avonduren raakten overvol en al snel besloot Mandy om zich volledig te gaan richten op haar nieuwe bedrijf. Ze nam ontslag bij haar werkgever en verhuisde van haar zolder naar een mooi pand op de Nijverheidsweg 25b in Soest. 

Haar klantenkring bleef groeien, Mandy bleef zich bijscholen en is inmiddels uitgegroeid tot een professional in het zetten van wimperextensions. In Londen heeft ze cursussen gevolgd en inmiddels hebben Mandy en haar team duizenden behandelingen uitgevoerd.

Klanten komen uit het hele land naar haar toe en haar klantenbestand groeit nog steeds. Recensies zijn heel positief over de kwaliteit van het zetten van de wimperextensions en bestaande klanten keren graag terug. Wimperextensions Nederland blijft groeien de komende periode en geeft inmiddels zelf ook cursussen: One by one techniek, Volume Lashes (2-6D) en perfectietrainingen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je zelf ook professional worden op het gebied van wimperextensions zetten? Of wil je zelf graag mooie volle wimpers? Maak hier een afspraak en kom gezellig langs!